keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Roihun emä ja isovanhemmat

Roihun emä Lilo on sinivalkoinen tuontinarttu Unkarista ja viralliselta nimeltään Dido From Cranberry Cottage. Lilo on jo 8,5vuotias, mutta kilpailee uransa huipulla agilityssä! Lilo tunnetaan Suomessa sen upeista jälkeläisistä, se on ollut parempi periyttäjä kuin ikinä uskalsin toivoa. Lilo itsessään on todella rauhallinen, varma, ystävällinen, taistelutahtoinen, ahne ja miellyttämisenhaluinen. Mitä enemmän sen kanssa on harrastettu agilityä, sitä enemmän se tykkää työskennellä. Lilohan aloitti kunnolla agilityn vasta 2015 kesällä, kun Lilon omistaja/ohjaaja Mia muutti perheineen takaisin Suomeen. Myöhäisestä aloituksesta huolimatta, se on nyt Suomen Agilityvalio ja se on yhtä SERTiä vaille Hyppyvalio. Lilolla on A/A lonkat, 0/0 kyynäret, 0/0 polvet, selkä ja olat kuvattu terveiksi. Lilo on myös luonnetestattu huimilla pisteillä: +217, laukauskokematon.

Lilolla on 4 pentuetta, 15 pentua. Niistä on luustokuvattu 12/15 tällä hetkellä, kun nuorin pentue ei vielä ole kuvausiässä. 7:llä on A/A lonkat, 3:lla A/B, yhdellä C/B ja yhdellä D/D. Kaikilla on 0/0 kyynäret ja kaikki on kuvattu olkapäistä puhtaiksi. Kaikki on kuvattu selästä, mutta 10 virallisesti. 6:lla on LTV0, 3:lla LTV1 ja yhdellä LTV4, kahdella on kuvattu selkä epävirallisesti puhtaaksi.


Lilon isä in Azzuro From Carolyn's Home, eli Blatt. Blatt on sinivalkoinen uros, joka on pärjännyt hyvin näyttelyissä (mm. C.I.E.). Blatillä on B/B lonkat ja 0/0 kyynäret.
Lilon emä on Cannabis Sativa At Wendigo's Wind, eli Mira. Mira on tricolor narttu, joka on myös Muotovalio. Miralla on B/B lonkat ja 0/0 kyynäret.
Miralla on 3 pentuetta, yhteensä 23 pentua. Kaikki kuvatut jälkeläiset ovat A-lonkkaisia. Mira ja Blatt ovat suorittaneet hyväksytysti paimennustaipumustestin. Blattilla on noin 11 pentuetta, kuvatuilla jälkeläisillä on kaikilla A- tai B-lonkat. Mira ja Blatt ovat molemmat Lilon kasvattajan omia koiria. Ne elävät lapsiperheessä, jossa on myös muita koiria.

Soittolista Lilon jälkeläisten videoista.

VIDEOITA LILOSTA
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti