torstai 2. toukokuuta 2019

Roihun isä ja isovanhemmat

Roihun isä on punavalkoinen 8-vuotias uros Redi (FI MVA FI TVA FI KVA HK3 EK2 BH Weekasi Limited Edition). Redi kisaa palveluskoirien haussa ja etsintäkokeessa ylimmässä luokassa ja on hausta käyttövalio. TOKO on Redin kanssa jäänyt valioitumisen ja sääntömuutosten jälkeen pois kisalajivalikoimista. Redi on erittäin taisteluhaluinen ja vahva uros, mutta äärimmäisen kiltti. Se ei reagoi ääniin tai laukauksiin ja osaa ottaa rennosti kaikkialla. Redi tulee toimeen kaikkien kanssa ja lähtee jokaisen ohjaajan
mukaan luontevasti ja epäilemättä.
Redi on rakenteeltaan tasapainoinen ja terveydeltään priimaa, A/A lonkat, 0/0 kyynärät, olat ja selkä terveet. Redillä on kolme pentuetta ja 10 pentua, joista ensimmäisestä pentueesta yksi kuoli vuoden iässä jäätyään auton alle. Pentueissa on kahdella A/A lonkat, neljällä A/B, yhdellä B/B, yhdellä B/C ja yhdellä C/C. Kaikilla on 0/0 kyynärät. Selästä virallisesti on kuvattu 8, kuudella LTV0 ja kahdella LTV1. Redin silmät on peilattu terveeksi ja gonioskopiatulos terve. 

Redin emä Lotta (BH ALO1 Kuhaylan'z Oz-Simply Red-U) on punavalkoinen tuontinarttu saksasta. Lotalla on kolme pentuetta, 20 pentua. 11:sta on A/A lonkat, kahdella A/B, yhdellä B/C ja yhdellä D/D. Yhdellä on 0/1 kyynärät, muilla 0/0. Selästä virallisesti kuvattu kuusi, joista yhdellä LTV1, muilla LTV0. Lotta on suorittanut luonnetestin hylätysti pistein 110, laukausaltis. 

Redin isä on mustavalkoinen uros Chero (C.I.E FI MVA EE MVA EE VMVA HeW-10 EEV-13 EEVV-16 SEVV-16 Cherokee), joka on pärjännyt hyvin näyttelyissä. Chero on suorittanut luonnetestin
pistein 232, laukausvarma. Cherolla on A/A lonkat ja 0/0 kyynärät ja epävirallisesti terveeksi kuvattu selkä. Cherolla on viisi pentuetta, 23 pentua. 17:sta on A/A lonkat, kahdella A/B ja yhdellä B/B. Kaikilla on 0/0 kyynärät. Selästä virallisesti on kuvattu 13, joista 10:llä on LTV0, kahdella LTV1, yhdellä LTV3 ja VA1. Cheron jälkeläisistä kolmella on jokin autoimmuunisairaus ja lisäksi yhdellä joitain autoimmuuniperäisiä allergioita. Myös Cheron siskolla on AI-sairaus, sekä kyynären OCD. Redin jälkeläisillä eikä sen jälkeläisten jälkeläisillä ole ilmennyt autoimmuunisairauksia. Myöskään Roihun emän suvussa ei ole tavattu autoimmuunitapauksia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti